Jeg har sett frem til Woods-konserten i morgen ganske lenge, så vi får satse at de leverer like bra som det forventes av dem. Siste skiva deres, «With Light and With Love», kom ut i fjor, og var et av det årets soleklart beste skiver.

De har vel gitt ut åtte skiver nå, og eksistert som band i snart ti år, så det er rutinerte mannfolk vi får å gjøre med i morgen. Hvis man skal grave litt ekstra i Woods-universet, så sjekk ut labelet til frontmann Jeremy Earl. Der er det mye gull å plukke fra. Du finner selvfølgelig Woods-skivene der, men også band som White Fence, Ducktail, Moon Duo, Real Estate, The Fresh & Onlys, The Oh Sees, Kurt Vile, Wavves, Vivian Girls +++.

Sjekk ut Woodsist Records her.

Nå varmer vi opp til gig i morgen, a. God laurdag.

Woods live @ KEXP

Woods: «Blood Dries Darker» (Live) (LÅT!)

Woods: «Rain On» (Live)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *